Ben je erg moe? Concentratieproblemen? Geen zin om veel te lezen nu? Hieronder staat een ultiem korte samenvatting van deze website. Dan weet je waar het over gaat.

Denk je dat je een burn-out hebt? Is er nog geen diagnose gesteld? Dan ben je hier op het goede adres. Niet alleen voor de diagnose, maar ook voor hulp. Ik snap, dat het moeilijk is te kiezen uit de veelheid van behandelings- en coachingstrajecten. Maar hier zit je goed, geloof me! Jij wilt steun, inzicht en begeleiding, geen diepgravende psychologie of zwevende trajecten. Je wilt gedegen en daadwerkelijke hulp. Je wilt van die enorme moeheid en van die andere toch wel erg vervelende klachten af.

Dat inzicht en die hulp ga ik je bieden. Ik ben Gijs Schraa, arts en stress-coach. Ik ga met je aan de slag. Ik neem je op sleeptouw tot het moment dat je het zelf weer kunt.

Vul het formulier op deze website in en ik neem contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Tot en met dat moment zijn er geen kosten aan verbonden. Daar hoef je het dus niet voor te laten. Voor een begeleidingstraject moet het wel klikken!  Bij een goede klik wordt een nieuwe afspraak gemaakt voor een uitgebreidere intake en voor het vervolg van de coachingssessies. De sessies vinden plaats op mijn praktijk in Tilburg.

Meer hoef je niet te lezen nu. Als je weer zin én energie hebt kun je ook later nog eens door de website bladeren. Tot binnenkort!

knop